maandag 25 augustus 2008

Verjaardagssokken

Vandaag heb ik mijn zwager weer blij gemaakt met een paar sokken. Ik vond ze een beetje erg groot lijken toen ik de draadjes aan het afhechten was maar ze pasten perfect en hij heeft ze gelijk aangehouden.

woensdag 20 augustus 2008

Breiboeken en sjaal


Mijn sjaal is inmiddels ruim 150 cm. Nog een klein stukje, de hele streng is dan opgebreid en hij is wel lang genoeg. Nu wachten op de winter. En gisteren kwamen mijn beide breiboeken die in bij Amazon.com besteld had. "Knitting new scarves" met allemaal aparte patronen voor sjaals en het andere boek heet "No sheep for you". Veel leuke patronen maar dan gebreid met garens zonder wol. Nou had ik het besteld omdat ik er een paar leuke patronen van had gezien maar het geeft ook wel weer ideeën voor het gebruik van andere garens.

dinsdag 5 augustus 2008

Falling Water Lace Scarf


Gisteravond ben ik begonnen aan een sjaal voor mezelf. Het patroon heb ik via Ravelry gevonden. Het garen is ongeverfde Opal sokkenwol en als het klaar is wil ik het verven in een kleur die bij mijn ( nog te kopen) winterjas past. Omdat het garen dunner is als het voorbeeld herhaalt het patroon zich 5 keer.